Ledenaanbod Dutch Health Network – Opleidingenkalender 2011

Onderstaand een opsomming van opleidingen, trainingen, workshops en masterclasses waarvoor Dutch Health Network een exclusieve ledenkorting heeft bedongen. Neem voor informatie gerust direct contact op met de organisator. Vermeld bij inschrijving altijd de actiecode dan wel geef aan dat je lid bent van het Dutch Health Network.

Opleidingen, trainingen, workshops en masterclasses in 2011 – aanbevolen door Dutch Health Network

  • 4e Masterclass Zorgmarketing – Start woensdag 5 oktober 2011

De ‘Brandon’-case laat zien hoe kwetsbaar je als zorgmerk kunt zijn. Met de toenemende concurrentie en druk op de kosten wordt het bouwen van een sterk zorgmerk belangrijker en moeilijker dan ooit. Ook op de arbeidsmarkt. Toch kan het wel.

In een exclusieve en praktijkgerichte, 5-daagse Masterclass voor een beperkte groep van maximaal 10 deelnemers, wordt je meegenomen in de nieuwe regels van branding en hoe je dat op een gebalanceerde wijze op je eigen zorgorganisatie kan toepassen. Geen algemene discussies, maar gerichte verdieping naar je eigen zorgorganisatie.

Alsem Strategie organiseert voor de 4e keer deze Masterclass Zorgmarketing. Docenten zijn afkomstig uit de zorg en marketing. Met topmanagers als Eelco Damen, Bestuurder van Cordaan, en Zorgmanager van het jaar 2008, en Frans Bierens, hoofd strategische marketing, Isala Klinieken. Door de intensieve wijze van omgaan in de groep (tweemaal twee volle dagen inclusief overnachting, en een slotdag, alle in de Sparrenhorst in Nunspeet), en door het werken met actuele zorgcases wordt toegewerkt naar je eigen concrete strategisch marketingplan.

Deelnemers uit de vorige edities waren zeer positief over de inhoud, organisatie en toepassingsmogelijkheden voor hun eigen praktijk. Remy van der Waterschoot, GGZ Noord-Holland Noord: ‘ Alles was goed aan de Masterclass: organisatie, inhoud, sprekers. Niets aan veranderen’.

Actiecode: DHN-ZM / ledenkorting: € 250

Inschrijven: http://www.alsemstrategie.nl/zorgmarketing/masterclass-zorgmarketing/

Dutch Health Network  

Advertenties

Over Dutch Health Network Services

Dutch Health Network Services kan als mediapartner worden ingeschakeld voor evenementen, vacatures, opleidingen, boeken, lezingen en product- of bedrijfspromoties.
Dit bericht werd geplaatst in Masterclasses en Opleidingen en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Ledenaanbod Dutch Health Network – Opleidingenkalender 2011

  1. Dick zegt:

    Zogenaamde ‘Brandon’-cases ga je natuurlijk niet alleen voorkomen met branding, zorgmarketing. Dat lukt alleen met een goed opgeleide, gemotiveerde en van juiste middelen voorziene werkvloer. Managers zouden zich bezig moet houden met het meedenken, ondersteunen en bijstaan van die werkvloer in hun taak. Vooralsnog lijkt het erop of men doende is zich in toenemende mate van de werlvloer te vervreemden.
    http://dimasplace.wordpress.com/2011/01/26/brandon-en-de-moraalridders/

    groet, Dick

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s