Nieuwsbrief Dutch Health Network – januari 2012

Beste Dutch Health Network leden en overige belangstellenden,

Zorgnet, Het platform over Social Media en Zorgmarketing, is begin januari fris van start gegaan. In de nieuwsbrief van december heb ik kennisdeling als speerpunt voor Dutch Health Network uitgeroepen.

Social Media is in combinatie met Zorgmarketing een belangrijk topic voor de Zorg en Welzijnsinstellingen, Zorg- en Welzijns Professionals en  Zorgverzekeraars om zichzelf blijvend te profileren en de onderlinge dialoog tussen alle ketendeelnemers te bevorderen. Het is een essentiële aanvulling op bestaande contactmogelijkheden en laagdrempelig.

Vandaar dat ik deze maand veel acties heb uitgevoerd voor deze snelst groeiende parel van het Dutch Health Network. Via de button Discussions kun je zelf eenvoudig een discussie of poll (enquête) opvoeren. Maak hier gretig gebruik van. Vraag ook gerust om concrete tips om tools zoals LinkedIn beter te kunnen gebruiken. Je helpt er jezelf en vele meelezende anderen mee.

Een boeiend platform dus voor alles wat je wilt weten over het gebruik van Social Media en Zorgmarketing in de zorg en welzijn.

Kom er direct bij via onderstaande link. Reeds 1.750 leden zijn je in de afgelopen maanden voorgegaan. –>  http://www.bit.ly/bhfCas

En volg Zorgnet ook actief op Twitter en op Facebook via: http://twitter.com/zorgnet en http://facebook.com/zorgnet.
Met vriendelijke groet,
Rob Bergers

Advertenties

Over Dutch Health Network Services

Dutch Health Network Services kan als mediapartner worden ingeschakeld voor evenementen, vacatures, opleidingen, boeken, lezingen en product- of bedrijfspromoties.
Dit bericht werd geplaatst in Nieuwsbrieven en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s