Nieuwsbrief Dutch Health Network – maart 2012

Beste Dutch Health Network leden en overige belangstellenden,

In februari en maart van dit jaar hebben Marianne en ik wat minder aandacht kunnen geven aan het Dutch Health Network. De bereikte mijlpaal van 25.000 leden hebben wij bescheiden aandacht gegeven. Gelukkig hebben we vanwege deze mijlpaal op LinkedIn wel vijf DHN leden blij kunnen maken met een invitatie voor de besloten conferentie TEDxMaastricht 2012 op maandag 2 april.

Onze aandacht is de afgelopen maanden volledig uitgegaan naar aanvullende onderzoeken welke Marianne moest ondergaan in het ziekenhuis vanwege de uitslag van het bij haar uitgevoerde borstkankeronderzoek. Eerdaags krijgen we hiervan de uitslag. Het gaat om calcificaties welke een voorbode zouden kunnen zijn van borstkanker. Maar dat hoeft niet. Zeer spannend voor Marianne dus. Op dit soort momenten komt de zorg zeer dichtbij en ga je alles weer eens relativeren.

Wel zijn we op deze wijze weer in aanraking gekomen met gepassioneerde zorg-professionals met oog voor de patiënt. En je beseft je tegelijkertijd weer dat Carpe Dieme een terecht levensmotto van ons beiden is.

Wij hopen dat dit 1e kwartaal spoedig kan worden afgesloten met een gunstige uitslag dan wel behandeling welke in een vroeg stadium kan worden uitgevoerd.

In april zullen we ons dan weer met nieuwe energie gezamenlijk gaan storten op ons levenswerk: Dutch Health Network, het unieke platform en de community op LinkedIn, Facebook, Twitter en Google+ voor de Zorg en Welzijn in Nederland, België en de Overzeese gebieden.

Met vriendelijke groet,
Rob en Marianne Bergers

Advertenties

Over Dutch Health Network Services

Dutch Health Network Services kan als mediapartner worden ingeschakeld voor evenementen, vacatures, opleidingen, boeken, lezingen en product- of bedrijfspromoties.
Dit bericht werd geplaatst in Nieuwsbrieven en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Nieuwsbrief Dutch Health Network – maart 2012

 1. Elmira zegt:

  Heel veel sterkte gewenst voor Marianne en jou !
  En ga vooral zo door met Dutch Health Network…. prima werk !

 2. Hallo Rob,

  Ik heb gezocht naar een mogelijkheid prive te beantwoorden. Ik zou voor jullie zelf opletten met deze zo kwetsbare info. aan iedereen te verspreiden hoe blij je ook bent. Er komen reacties en overdracht situaties op je af die je misschien liever niet ontvangt. Hoe goed ze ook bedoelt zijn.
  Ik doel op de situatie met de gelukkig goede afloop.

  Vr. groet, Bart

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s