Aanbieding managementboek “Stoppen met leidinggeven” van Watze Hepkema voor DHN leden – december 2012

Na eerdere aanbiedingen willen wij graag het praktische managementboek “Stoppen met leidinggeven” van Watze Hepkema aanbevelen.

Boek Stoppen met leidinggeven

Bestel nu dit praktische managementboek van Watze Hepkema

Het managementboek “Stoppen met leidinggeven” is een echte aanrader voor alle leidinggevenden, coaches en adviseurs die op zoek zijn naar het doorbreken van de hiërarchische patronen in een organisatie. Investeer € 24,50 (inclusief btw). Met actiecode DHN worden er geen portokosten in rekening gebracht. Zie website op http://bit.ly/StoppenmetleidinggevenDHN1.

“Stoppen met leidinggeven” biedt een  verfrissende en bevrijdende kijk op de praktijk van het leidinggeven en is de moeite waard  voor zowel de beginnende als de ervaren leidinggevende. Deze 3e herziene druk is onder meer uitgebreid met een visie op de besturing van  organisaties en het leidinggeven aan teams.

Dit managementboek van ruim 160 pagina’s  (3e herziene druk), geschreven door Watze Hepkema, heeft zijn sporen inmiddels verdiend. Het heeft lovende kritieken gehad in de vakpers en is nu verplichte leesstof in managementopleidingen bij verschillende hogescholen in Nederland. Vele organisaties in de Zorg en Welzijn delen de visie van Watze en hebben deze inmiddels geïmplementeerd.

In zijn boek gaat hij in op de disfunctionele interactiepatronen tussen leidinggevenden en medewerkers. De neiging van leidinggevenden om hun medewerkers te helpen, te coachen, te ontwikkelen, in hun kracht te zetten, te motiveren en mee te krijgen, leidt onbedoeld tot nog meer betutteling, afhankelijkheid en demotivatie. Middels vele praktische voorbeelden wijst hij de richting naar een andere, meer zakelijke en gelijkwaardige manier van samenwerken tussen leidinggevende en medewerker in minder bureaucratische organisaties met meer verantwoordelijkheden voor teams van professionals.

Het boek inspireert je, geeft veel praktische tips en maakt leidinggeven weer heel eenvoudig. Veel ballast, getut en gefrut kan na het lezen van dit boek overboord.

Recensie (bron: Management Scope)

“Wat zijn zorgvuldig opgebouwde betoog vooral interessant maakt, is dat Watze Hepkema met oog voor de Nederlandse verhoudingen zonder veel bombarie de weg wijst naar gelijkwaardige relaties tussen autonome medewerkers en faciliterende managers”.

Prijs € 24,50 met actiecode DHN direct te bestellen via de website op http://bit.ly/StoppenmetleidinggevenDHN1.

Met vriendelijke groet,

Rob Bergers (http://linkedin.com/in/robbergers)

NB Natuurlijk kan de volgende keer ook jouw product of dienst – mits vallend binnen de genoemde categorieën worden vermeld. Dit krijgt de aandacht van circa 35.000 bij de DHN communities aangesloten leden en organisaties. Indien hiervoor interesse bestaat kan een verzoek worden gestuurd naar partners@dutchhealthnetwork.nl

Advertenties

Over Dutch Health Network Services

Dutch Health Network Services kan als mediapartner worden ingeschakeld voor evenementen, vacatures, opleidingen, boeken, lezingen en product- of bedrijfspromoties.
Dit bericht werd geplaatst in Aanbiedingen en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s