Koester je de wens om eens voor jezelf als zorgondernemer te gaan beginnen? Schrijf je dan in voor de kosteloze informatiemiddag over het zorgondernemerschap in Herbergier Tilburg op 12 januari 2013.

Herbergier

De Herbergier is een zorgformule voor mensen met geheugenproblemen zoals Alzheimer of dementie, die niet meer zelfstandig kunnen wonen. In elke Herbergier wonen circa 16 mensen, die we de ruimte bieden om zoveel mogelijk het leven voort te zetten zoals ze dat altijd geleid hebben. Bureaucratie kennen we niet.

Ben je BIG-geregistreerd verpleegkundige, heb je veel ervaring in de ouderenzorg, en koester je de wens ooit eens voor jezelf te gaan beginnen? Schrijf je dan in voor de informatiemiddag in Herbergier Tilburg op 12 januari 2013. Hier hoor je alles over de zorgformule Herbergier, waar je 16 dementerende ouderen een liefdevol thuis kunt geven. Als toekomstig zorgondernemer van een Herbergier geef je invulling aan de zorg op je eigen manier en word je niet gehinderd door enige vorm van bureaucratie.

Dit is de link naar het inschrijfformulier: http://bit.ly/DHNHerbergier1

Herbergier2

Kijk voor meer achtergrondinformatie over de Herbergier op: http://bit.ly/DHNHerbergier2

Met vriendelijke groet,

Rob Bergers (http://linkedin.com/in/robbergers)

NB Natuurlijk kan de volgende keer ook jouw product of dienst – mits vallend binnen de genoemde categorieën worden vermeld. Dit krijgt de aandacht van circa 35.000 bij de DHN communities aangesloten leden en organisaties. Indien hiervoor interesse bestaat kan een verzoek worden gestuurd naar partners@dutchhealthnetwork.nl

Advertenties

Over Dutch Health Network Services

Dutch Health Network Services kan als mediapartner worden ingeschakeld voor evenementen, vacatures, opleidingen, boeken, lezingen en product- of bedrijfspromoties.
Dit bericht werd geplaatst in Video en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s