Nieuwsbrief Dutch Health Network – december 2012

Beste Dutch Health Network leden en overige belangstellenden,

1) Terugblik
2) Ledenaanbod
3) Kennisdeling
4) Groepsomvang
5) Pinterest
6) LinkedIn tip
7) Nieuwjaarswens

2013_champagne_groen

1) Terugblik

Voor velen van ons was 2012 zowel privé als zakelijk een moeilijk jaar. Volgens het kabinet staan ons moeilijke tijden te wachten. Het zal voorlopig niet ophouden met bezuinigingen bij zowel de zorg- en welzijnsinstellingen als het bedrijfsleven. Maar gelukkig heeft het motto: ‘Elk nadeel heeft zijn voordeel’ voor de nodige (co) creativiteit gezorgd. Social media zijn hierbij waardevol gebleken en inmiddels niet meer weg te denken uit de samenleving.

Dutch Health Network heeft voor mij persoonlijk nieuwe wegen geöpend. Na mijn baanverlies stond mijn besluit vast. Ik ben als starter begonnen met het uitbouwen van Dutch Health Network Services, dè mediapartner voor de Zorg en Welzijn. Naarstig zoek ik nog een partner in de vorm van een Internet provider of bedrijf welke samen met mij de nieuwe internet site wil ontwikkelen en exploiteren.

Op LinkedIn blijft het mogelijk dat door medewerkers in dienst van zorg- of welzijnsinstellingen rechtstreeks zorggerelateerde vacatures worden geplaatst. Voor professionele recruiters kan DHN als mediapartner optreden. Kijk op http://bit.ly/DHNservices.

2) Ledenaanbod

Informatiemiddag over zorgondernemerschap in Herbergier Tilburg op 12 januari 2013

Ben je BIG-geregistreerd verpleegkundige, heb je veel ervaring in de ouderenzorg, en koester je de wens ooit eens voor jezelf te gaan beginnen? Schrijf je dan in voor deze informatiemiddag. Hier hoor je alles over de zorgformule Herbergier, waar je 16 dementerende ouderen een liefdevol thuis kunt geven. Als toekomstig zorgondernemer van een Herbergier geef je invulling aan de zorg op je eigen manier en word je niet gehinderd door enige vorm van bureaucratie. Meer informatie: http://wp.me/p12fxR-dZ.

Managementboek “Stoppen met leidinggeven”

Dit managementboek is een echte aanrader voor alle leidinggevenden, coaches en adviseurs die op zoek zijn naar het doorbreken van de hiërarchische patronen in een organisatie. Investeer € 24,50 (incl. btw). Met de actiecode DHN worden er geen portokosten in rekening gebracht. Kijk op: http://wp.me/p12fxR-d8.

3) Kennisdeling

NutriTorial 4 ‘Zo eet een baby’ is voor alle zorg en welzijn professionals online beschikbaar!

Bekijk de video met Emeritus hoogleraar en kinderarts dr. Hugo Heymans: “Bij de geboorte ben je nog niet helemaal ‘af’”. Hoe leert een baby eten? Dat is het onderwerp. In de video wordt het bijzondere proces belicht van borstvoeding naar vast voedsel. Een preview bekijk je via: http://wp.me/p12fxR-dL.

4) Groepsomvang

Het doel voor 2012 is met 38.000 volgers op diverse social media platformen ruimschoots bereikt.

Voor bestuurders, managers en hun beleidsadviseurs is het nog makkelijker geworden om direct met elkaar te communiceren. Dit kan via Twitter op http://twitter.com/zorgbestuurders.

Bekijk verder op Linkedin de mogelijkheden van de 20 sub-groepen en stel vast bij welke geleding je wenst aan te sluiten. Zie: http://bit.ly/subgroepen.

5) Pinterest

Pinterest is een online prikbord. Je organiseert en bewaart er alles wat je mooi vindt. Pinterest is het snelst groeiende social media platform ooit. En dit zowel voor zakelijk gebruik als privé gebruik. Ook zorginstellingen zoals Careyn, Laurens en Sint Maartenkliniek maken gebruik van Pinterest. DHN kun je op Pinterest volgen via http://pinterest.com/dutchhealthnetw.

6) LinkedIn tip

Plaats op je LinkedIn profiel een link naar een website bij je samenvatting of (ex) functies. Je kunt bijvoorbeeld presentaties, interviews, notities, videos of afbeeldingen toevoegen.

7) Nieuwjaarswens

Namens alle managers en moderators wens ik jou en je naasten voor 2013 veel gezondheid, durf, wijsheid, creativiteit en vertrouwen toe. En link mij gerust op LinkedIn.

Met vriendelijke groet,

Rob Bergers (http://linkedin.com/in/robbergers)

NB: Volg Dutch Health Network natuurlijk  ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, YouTube en Slideshare. Zie onderstaande links. Velen zijn je al voorgegaan.

linkedin  Facebook icon  Twitter icon  Google icon  Pinterest icon  YouTube  Slideshare icon

Advertenties

Over Dutch Health Network Services

Dutch Health Network Services kan als mediapartner worden ingeschakeld voor evenementen, vacatures, opleidingen, boeken, lezingen en product- of bedrijfspromoties.
Dit bericht werd geplaatst in Nieuwsbrieven en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Nieuwsbrief Dutch Health Network – december 2012

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s