Kom naar kosteloze ronde tafelsessie van Rapid Circle op 18 januari over ‘Slimmer samenwerken in Zorg, met Office 365’

Kom naar de Roundtable van Rapid Circle – Interessante en praktische informatiemiddag over de inzet van een ‘Sociaal Intranet en Mobiele werkplekken voor de zorgverleners’ met de best practice van ‘HVO-Querido’ op 18 januari 2013 in Amsterdam.

Roundtable Rapid Circle

Deze ronde tafelsessie gaat over het inzetten van een Sociaal Intranet en Mobiele Werkplekken voor zorgmedewerkers waarmee zij via een Tablet of PC kunnen samenwerken, overdragen, kennisdelen, protocollen lezen en converseren, waardoor de binding en kwaliteit wordt verhoogd. Dit op basis van Office 365. Ook is het dé schil voor toegang tot alle andere applicaties zoals Electronische Cliënten Dossier (ECD). Stichting HVO-Querido, zorginstelling op het snijvlak van maatschappelijke opvang en geestelijke gezondheidszorg, deelt graag en op enthousiaste wijze zelf haar ervaringen en overwegingen rondom een dergelijk platform op basis van SharePoint Online (Office 365) en kijkt ook uit naar de ervaringen van collega zorg- en welzijninstellingen. Zie voor meer informatie en een link voor het inschrijformulier de uitnodiging (18 januari, 13:30 uur, Portiershuisje bij Olympisch Stadion, Amsterdam) op http://bit.ly/DHNRapidcircle1 of http://bit.ly/DHNRapidcircle2 .

Rapid Circle

Deze Roundtable wordt gehost door een lid van onze community Wilco Turnhout, mede-eigenaar van Rapid Circle (wilco.turnhout@rapidcircle.com). Rapid Circle heeft al meerdere van deze platformen voor kleinere en grotere zorginstellingen gerealiseerd en is preferred partner van Microsoft voor de Zorg en Healtcare en voor dit platform. Wilco verzekerde mij dat de Roundtable geen promotieshow is, maar een professionele kennisuitwisseling en vooral een leerzame en praktische ronde tafelsessie zal worden tussen informatiemanagers, ICT managers en communicatiemanagers.

Vanwege het niet technische karakter van deze Roundtable is deze uitnodiging bijzonder geschikt voor managers en bestuurders van zorg- en welzijnsinstellingen met automatisering, operations, informatiemanagement of communicatie in hun portefeuille.

Dutch Health Network Services,

Rob Bergers (http://linkedin.com/in/robbergers)

NB: Volg Dutch Health Network natuurlijk  ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, YouTube en Slideshare. Zie onderstaande links. Velen zijn je al voorgegaan.

linkedin  Facebook icon  Twitter icon  Google icon  Pinterest icon  YouTube  Slideshare icon

NB Natuurlijk kan de volgende keer ook jouw product of dienst – mits vallend binnen de genoemde categorieën worden vermeld. Dit krijgt de aandacht van circa 40.000 bij de DHN communities aangesloten leden en organisaties. Indien hiervoor interesse bestaat kan een verzoek worden gestuurd naar partners@dutchhealthnetwork.nl

Advertenties

Over Dutch Health Network Services

Dutch Health Network Services kan als mediapartner worden ingeschakeld voor evenementen, vacatures, opleidingen, boeken, lezingen en product- of bedrijfspromoties.
Dit bericht werd geplaatst in Aanbiedingen en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s