Wees er snel bij. Gratis lezing bij bestelling 40 boeken door auteur Koos Groenewoud over leiderschap.

Lezing door auteur Koos Groenewoud over leiderschap. Kom snel en doelmatig op de hoogte van nieuwste ontwikkelingen, Servant-Leadership (Dienend-Leiderschap), de impact van de nieuwe media op Leiderschap, The War For Talent en Talentmanagement?

Koos Groenewoud is schrijver van het populaire en vooral praktische Managementboek “Authentieke leiders, Echte Leiders”

Speciaal aanbod 2013 – unieke kans voor slechts 12 zorg- en/of welzijnsinstellingen

Bij 40 boeken bestellen gratis lezing door Koos Groenewoud met inleiding over (Nieuw) Leiderschap. Wellicht een leuke geste voor uw team of voor een personeelsbijeenkomst. Koos Groenewoud zal spreken over (de trends in) Leiderschap. Vermeld altijd als actiecode DHN-AAA2013.  Zie deze link voor het bestelformulier –> http://bit.ly/EchteleidersDHN2

Ik wil alle DHN leden van harte een lezing over Leiderschap door Koos Groenewoud aanbevelen. Koos Groenewoud kan alle instellingen en bedrijven daar mee helpen. Hij is oprichter van “AAA (Triple A) van management naar nieuw Leiderschap” en ambassadeur van zowel de Stichting Greenleaf Center for Servant Leadership EUROPE als Marshall Goldsmith. Hij helpt ondernemers, bestuurders, directeuren, managers en chefs betere leiders te worden en doet dat ook voor Management Teams, Raden van Bestuur en Boards of Directors. Zijn missie voor 2013: een substantiële bijdrage leveren aan (de ontwikkeling van nieuw) LEIDERSCHAP.

Koos spreekt over (de trends in) Leiderschap. Standaard gaat het over: De trends in Leiderschap, Servant-Leadership, Hostmanship, De 20 ‘golden rules’ van Marshall Goldsmith, zijn eigen managementervaringen, “the war for talent” en Talent-management. Het deel over Hostmanship kan ingekort worden of eventueel vervallen afhankelijk van beschikbare tijd en doelgroep. Wat levert het op? Je bent snel op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, de impact van de nieuwe media op leiderschap, je raakt geïnspireerd en aangezet tot (na)denken en handelen. Het is een mooie basis voor het maken van strategische keuzes op het gebied van Leiderschap en Talentmanagement.

Voor maximaal 12 instellingen of bedrijven een mooi aanbod: bij afname van 40 boeken (€ 19,40 inclusief BTW) een gratis lezing. OP=OP. Alleen in Nederland. In het buitenland condities afhankelijk van afstand.

Interesse of is een nadere toelichting door Koos wenselijk? Stuur een mail naar Koos.Groenewoud@AAA-TFM.nl (Met vermelding van code: DNH-AAA2013) of bel 06-29008353.

Dutch Health Network Services,

Rob Bergers (http://linkedin.com/in/robbergers)

NB: Volg Dutch Health Network natuurlijk  ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, YouTube en Slideshare. Zie onderstaande links. Velen zijn je al voorgegaan.

linkedin  Facebook icon  Twitter icon  Google icon  Pinterest icon  YouTube  Slideshare icon

NB Natuurlijk kan de volgende keer ook jouw product of dienst – mits vallend binnen de genoemde categorieën worden vermeld. Dit krijgt de aandacht van circa 40.000 bij de DHN communities aangesloten leden en organisaties. Indien hiervoor interesse bestaat kan een verzoek worden gestuurd naar partners@dutchhealthnetwork.nl

Advertenties

Over Dutch Health Network Services

Dutch Health Network Services kan als mediapartner worden ingeschakeld voor evenementen, vacatures, opleidingen, boeken, lezingen en product- of bedrijfspromoties.
Dit bericht werd geplaatst in Aanbiedingen en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s