Masterclass Zorgmarketing voor DHN leden met 200 Euro korting. In vijf dagen je eigen marketingplan voor je zorgorganisatie. Start 6 maart.

Aanbevolen Masterclass Zorgmarketing voor DHN leden met 200 Euro korting

In vijf dagen je eigen marketingplan voor je zorgorganisatie: doe mee met 200 Euro korting met de succesvolle Masterclass Zorgmarketing! Start 6 maart 2013!

Masterclass Zorgmarketing   Masterclass Zorgmarketing  Zorgnet 2

Deelnemers aan de vorige edities van de Masterclass Zorgmarketing zijn het roerend eens: dit is een compacte, interactieve, leerzame en praktische Masterclass.

Karel Jan Alsem, auteur van het succesvolle boek over zorgmarketing Zorg met liefde en lef, organiseert vanaf 6 maart de 6e editie. Op een centrale locatie: in Nunspeet.

Gastdocent is onder andere Hans van Putten, oprichter van de succesvolle zorgconcepten Thomashuizen en de Herbergier.

In vijf dagen inclusief twee overnachtingen werk je aan je eigen marketingplan.

De groep is heel klein (maximaal 10) wat leidt tot veel interactie, onderling en met de docenten die uit de marketing en uit de zorg komen. Je eindigt gegarandeerd met je eigen strategisch marketingplan.

Deelnemers komen doorgaans uit zowel de care als de cure en juist deze diversiteit stimuleert om meer ‘out of the box’ te denken.

Anneke de Waal (beleidsmedewerker Marketing, Adelante Zorggroep): “Ik ken geen andere opleiding in deze trant, het is goed om echt met je eigen case te werken en daar feedback op te krijgen“.

Kees Schetters (bestuurder Markenheem – ouderenzorg): “Ik heb geleerd hoe je een marketingplan opstelt. Stapsgewijs, volgens een duidelijke methodiek. De Masterclass werd op een zeer prettige manier geleid. De kleine groep maakt een goede interactie mogelijk“.

Inschrijving als Dutch Health Network  lid met de code DHNZorgmarketing levert je een korting op van 200 Euro. Voor inschrijving klik je op: http://bit.ly/DHNZorgmarketing2013A

Voor meer informatie klik je op: http://bit.ly/DHNZorgmarketing2013W

Je kunt natuurlijk ook bellen met Karel Jan Alsem Karel jan alsem  of een van zijn medewerkers: 050 – 5352244.

Enkele highlights uit het programma:

  • Strategische Zorgmarketing en Innovatie;
  • De zorgklant en klantgerichtheid;
  • Opstellen strategisch marketing- en merkplan;
  • Merkbeleid en strategische keuzes;
  • Communicatie in de zorg;
  • Implementatie van zorgmarketing.

Op de slotdag bespreken de deelnemers en de docenten op welke wijze het strategisch marketingplan succesvol kan worden geïmplementeerd. De kleinschaligheid van de groep garandeert voldoende persoonlijke aandacht.

Speciale korting voor leden van Dutch Health Network!

Als lid van het Dutch Health Network ontvang je 200 euro korting op de deelnameprijs! Meld je hiervoor met actiecode DHNZorgmarketing online of telefonisch aan via http://bit.ly/DHNZorgmarketing2013A of 050 – 5352244.

MEDIASERVICES

Voor een mediacampagne voor jouw vacature, opleiding, evenement, product of dienst kun je natuurlijk altijd gerust Dutch Health Network Services inschakelen. Voor nadere informatie kan een mail gestuurd worden naar informatie@dutchhealthnetwork.nl of raadpleeg de website www.dutchhealthnetwork.nl

En volg het Dutch Health Network ook actief op onderstaande Social Media platformen ( klik op betreffende icoon):

linkedin  Facebook icon  Twitter icon  Google icon  Pinterest icon  YouTube  Slideshare icon

Advertenties

Over Dutch Health Network Services

Dutch Health Network Services kan als mediapartner worden ingeschakeld voor evenementen, vacatures, opleidingen, boeken, lezingen en product- of bedrijfspromoties.
Dit bericht werd geplaatst in Aanbiedingen, Masterclasses en Opleidingen en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s