Veiligere zorg door jouw initiatief? Doe dan natuurlijk mee met de IGZ ZorgVeiligPrijs 2013!

IGZ banner 850 x 190

De Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) reikt tijdens haar congres Patiëntveiligheid op 20 juni 2013 de ZorgVeiligPrijs uit.

Waarom deze prijs?

De IGZ vindt het belangrijk om positieve prestaties op het gebied van patiëntveiligheid te belonen. Door goede initiatieven zichtbaar te maken kan men van elkaar leren en kan de kwaliteit van zorg verbeteren. Het winnende initiatief heeft aantoonbare resultaten geboekt op het gebied van patiënt- of cliëntveiligheid.

Selectie

Een selectiecommissie selecteert uit alle inzendingen maximaal 10 initiatieven. Een jury onder voorzitterschap van Ronnie van Diemen, Inspecteur-generaal van de Inspectie voor de Gezondheidszorg beoordeelt de 10 initiatieven en nomineert vervolgens de 3 beste kandidaten. Tijdens het congres Patiëntveiligheid maakt de IGZ bekend wie uiteindelijk dit jaar de winnaar is van de ZorgVeiligPrijs. De winnaar ontvangt een kunstwerk en een certificaat.

Aanmelden

De IGZ nodigt hiermee nadrukkelijk instellingen, organisaties, bedrijven en personen uit om mee te dingen naar de IGZ ZorgVeiligPrijs 2013.

De sluitingstermijn voor het indienen van jouw idee of initiatief is 15 maart 2013. Zorg dus dat jouw inzending op tijd binnen is bij het IGZ.

Heb jij een dergelijk initiatief succesvol in de praktijk gebracht? Schrijf je dan nu in via de link: http://bit.ly/ZorgVeiligPrijs2013

__________________________________________________________

MEDIASERVICES

Voor een mediacampagne voor jouw vacature, opleiding, evenement, product of dienst kun je natuurlijk altijd gerust Dutch Health Network Services inschakelen. Voor nadere informatie kan een mail gestuurd worden naar informatie@dutchhealthnetwork.nl of raadpleeg de website www.dutchhealthnetwork.nl

En volg het Dutch Health Network ook actief op onderstaande Social Media platformen ( klik op betreffende icoon):

linkedin  Facebook icon  Twitter icon  Google icon  Pinterest icon  YouTube  Slideshare icon

Advertenties

Over Dutch Health Network Services

Dutch Health Network Services kan als mediapartner worden ingeschakeld voor evenementen, vacatures, opleidingen, boeken, lezingen en product- of bedrijfspromoties.
Dit bericht werd geplaatst in Evenementen, Promotie product of bedrijf en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s