Uitnodiging Health Valley Event op woensdag 13 maart 2013. Evenement met 25% korting. Mis het niet!

Uitnodiging Health Valley Event 2013. Make health & innovation work!

Health Valley 2013

Op woensdag 13 maart 2013 vindt voor de vijfde keer het Health Valley Event plaats in Concertgebouw De Vereeniging te Nijmegen. Een evenement dat niemand mag missen!

Het Health Valley event is een ontmoetingsplaats voor iedereen die zich bezig houdt met innovaties in de health sector. Doel van het Health Valley Event is het zichtbaar maken van alle fantastische initiatieven in Nederland. Naast het tonen van de successen biedt het Health Valley Event 2013 ook een podium voor kansrijke nieuwe ideeën en een platform om elkaar te ontmoeten en verbindingen te leggen die weer tot nieuwe initiatieven kunnen leiden.

Het Health Valley Event is met ruim 900 bezoekers uitgegroeid tot een van de grootste en meest toonaangevende events op het gebied van gezondheid en innovatie.

Programma en sprekers

Het programma van het Health Valley Event 2013 is samengesteld rond het thema “Make health & innovation work”. Er zijn namelijk vele concrete ideeën voor innovaties die de gezondheidszorg verbeteren en leiden tot nieuwe bedrijvigheid. Veel van deze ideeën bereiken niet het eindstation: de gezondheidszorg. Het thema van het Health Valley Event 2013 draait om de implementatie van zorginnovaties. Diverse sprekers zoals staatssecretaris van VWS, Martin van Rijn, ondernemer Daan Dohmen en zorgondernemer Loek Winter zullen ingaan op dit thema. Zie voor een actueel overzicht van de sprekers en het uitgebreide programma: http://bit.ly/HealthValleyDHN2013P .

Aan het einde van de dag is er een spectaculaire show met aandacht voor veel prachtige zorginnovaties en tot slot niemand minder dan Karin Bloemen.

Dit evenement mag dus niemand missen!

Alle DHN leden krijgen nu maar liefst 25% korting met kortingscode HVA25 op de inschrijfkosten van 195 Euro excl. BTW. Dus deze dag kost je maar: 146,25 Euro excl. BTW.

Gebruik bij aanmelden dus altijd kortingscode: HVA25 (gebruik de eerste optie op de website van Health Valley).

Dit is de link om je direct aan te melden: http://bit.ly/HealthValleyDHNA

Matchmaking

Health Valley organiseert tijdens het Health Valley event in samenwerking met Enterprise Europe Network haar jaarlijkse Matchmaking. Vorig jaar resulteerde de matchmaking in zo’n 80 geslaagde matchingsgesprekken. Maak optimaal gebruik van deze netwerkmogelijkheid en ontmoet nieuwe businesspartners en breidt jouw netwerk verder uit. Na aanmelding voor het event kun je een profiel aanmaken voor de matchmaking. Let op! Jouw profiel wordt alleen online geplaatst als je als deelnemer bent aangemeld voor het Health Valley Event 2013.

HealthValley-logo-cmyk

__________________________________________________________

MEDIASERVICES

Voor een mediacampagne voor jouw vacature, opleiding, evenement, product of dienst kun je natuurlijk altijd gerust Dutch Health Network Services inschakelen. Voor nadere informatie kan een mail gestuurd worden naar informatie@dutchhealthnetwork.nl of raadpleeg de website www.dutchhealthnetwork.nl

En volg het Dutch Health Network ook actief op onderstaande Social Media platformen ( klik op betreffende icoon):

linkedin  Facebook icon  Twitter icon  Google icon  Pinterest icon  YouTube  Slideshare icon

Advertenties

Over Dutch Health Network Services

Dutch Health Network Services kan als mediapartner worden ingeschakeld voor evenementen, vacatures, opleidingen, boeken, lezingen en product- of bedrijfspromoties.
Dit bericht werd geplaatst in Aanbiedingen, Evenementen, Promotie product of bedrijf en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s