Gevraagd meerdere verpleegkundigen voor Nederlands Astmacentrum Davos (Zwitserland). Kom jij bergen verzetten!

Actuele vacature aanbevolen door Dutch Health Network

Davos Astmacentrum

Wil jij samen met je collega’s bergen gaan verzetten in Davos?

Het Nederlands Astmacentrum Davos (NAD) is al ruim een eeuw toonaangevend in het behandelen van moeilijk behandelbaar astma (MBA) mede dankzij de unieke ligging in het hooggebergte van Zwitserland en onze beproefde multidisciplinaire manier van werken.

Plaats in de organisatie

Je maakt deel uit van de vakgroep Zorg van het Nederlands Astmacentrum Davos (NAD). Bij de behandeling van zowel volwassen patiënten als kinderen in het NAD vervullen de verpleegkundigen een belangrijke rol. Niet alleen voor de patiënten die zijn opgenomen op de afdeling intensieve zorg (vijf bedden), maar ook tijdens het verpleegkundig spreekuur en bij het verstrekken van medicijnen uit de AD-apotheek. Binnen de vakgroep Zorg werken de verpleegkundigen intensief samen met zorgcoördinatoren en groepsleiders onder leiding van één vakgroepcoördinator. De samenwerking vereist een flexibele opstelling, waarbij het belang van de patiënt voorop staat.

Functie-eisen

Het NAD zoekt enthousiaste verpleegkundigen met kennis van de behandeling en verpleging van chronisch zieke volwassen patiënten en kinderen met een longaandoening. Enkele jaren ervaring – opgedaan op een longafdeling of kinderafdeling in een ziekenhuis of in een astma- of revalidatiecentrum – is een pré. Affiniteit met het begeleiden van kinderen en jongeren is gewenst. Het beheersen van de noodzakelijke verpleegtechnische handelingen is een must. De patiëntenpopulatie in het NAD is zeer divers samengesteld en verpleegkundigen moeten dus ‘van alle markten thuis zijn’ om zowel op volwassenen als kinderen adequaat te kunnen reageren. Noodsituaties doen zich niet vaak voor, maar als het aankomt op alert, vaardig en overtuigend handelen, dan moet een verpleegkundige zeker ‘thuis geven’.

Arbeidsvoorwaarden

Voor meer informatie over de arbeidsvoorwaarden, het Astmacentrum of het wonen in Davos, kun je contact opnemen met Roderick Janssens, coördinator Vakgroep Zorg, via telefoonnummer 00 41 81 4178529.

Informeren en solliciteren

Zie voor het uitgebreide functieprofiel: http://bit.ly/DavosVerpleegkundigeDHN1.

Heb je belangstelling voor deze vacature? Stuur dan een brief met CV naar: Nederlands Astmacentrum Davos, t.a.v. mevrouw A. Veendorp, directiesecretaresse, Postfach 192, 7260 Davos Dorf, Zwitserland of per e-mail naar aveendorp@nad.merem.ch

Merem

_________________________________________________________

Vacaturebanken (dubbel klikken op het logo):

Dutch Health Network

Voor een mediacampagne voor jouw vacature, evenement, product of dienst kun je natuurlijk altijd gerust Dutch Health Network Services inschakelen. Voor nadere informatie kan een mail gestuurd worden naar informatie@dutchhealthnetwork.nl of raadpleeg de website www.dutchhealthnetwork.nl

linkedin  Facebook icon  Twitter icon  Google icon  Pinterest icon  YouTube  Slideshare icon

Over Dutch Health Network Services

Dutch Health Network Services kan als mediapartner worden ingeschakeld voor evenementen, vacatures, opleidingen, boeken, lezingen en product- of bedrijfspromoties.
Dit bericht werd geplaatst in Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s