Schrijf je (assistent) in voor nationale “Dag van de Assistent”, 28 mei 2013. Netwerkdag met leerzame workshops.

Talmor Assistent 2013

De nationale “Dag van de Assistent” op dinsdag 28 mei 2013. Een must voor iedere praktijkassistent. Volg verschillende workshops op deze landelijke netwerkdag en leer van collega’s. Geef jezelf als assistent snel op of meld jouw assistent hiervoor aan!

Op dinsdag 28 mei organiseert Talmor, Kennis en Opleidingsbureau voor Zorg en Welzijn professionals, de 4e nationale “Dag van de Assistent”. Er is gekozen voor een spectaculaire en centraal gelegen locatie in Kamerik, Utrecht.

Zie voor het programma en het inschrijvingsformulier: http://bit.ly/DagvandeAssistentDHN2013. Gebruik wel altijd de actiecode DHN13.

De meeste zorgverleners zoals huisartsen, verloskundigen, fysiotherapeuten en tandartsen, moeten er niet aan denken om hun praktijk te runnen zonder hun assistenten. Assistenten zijn speciaal en zijn onmisbare schakels in de kwaliteit van dienstverlening naar de patiënt. Op deze netwerkdag worden nuttige en leerzame workshops aangeboden welke zowel jouw praktijk als assistent ten goede komen.

De workshops hebben drie thema’s.

In thema 1 gaan de assistenten aan de slag met Mindfulness, omgaan met stress en Energiemanagement. Binnen thema 2 leren de deelnemers over Social Media, website beheer en het online profiel van de praktijk/zorginstelling. Thema 3 gaat over Meldcode Kindermishandeling en thema 4 gaat over communicatie, teamwerking en rollen binnen een team.

De investering bedraagt € 165,– (BTW is vrijgesteld). Dat haal je er zonder meer uit doordat je deze dag veel kennis krijgt aangereikt en ervaringen kunt delen met collega professionals.

Dit is de link om je in te schrijven: http://bit.ly/InschrijvenDagvandeAssistentDHN2013. Gebruik wel altijd de actiecode DHN13.

NB Stuur deze uitnodiging gerust ook door aan collega zorgverleners en/of assistenten.

Talmor

__________________________________________________________

MEDIASERVICES

Voor een mediacampagne voor jouw vacature, opleiding, evenement, product of dienst kun je natuurlijk altijd gerust Dutch Health Network Services inschakelen. Voor nadere informatie kan een mail gestuurd worden naar informatie@dutchhealthnetwork.nl of raadpleeg de website www.dutchhealthnetwork.nl

En volg het Dutch Health Network ook actief op onderstaande Social Media platformen ( klik op betreffende icoon):

linkedin  Facebook icon  Twitter icon  Google icon  Pinterest icon  YouTube  Slideshare icon

Over Dutch Health Network Services

Dutch Health Network Services kan als mediapartner worden ingeschakeld voor evenementen, vacatures, opleidingen, boeken, lezingen en product- of bedrijfspromoties.
Dit bericht werd geplaatst in Aanbiedingen, Evenementen, Promotie product of bedrijf en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s