Kom ook op 27 mei naar het In voor zorg-congres over de veranderingen in de langdurige zorg. Kosteloze toegang.

In voor zorg Scootmobiel 

Veranderingen in kaders van maatschappij én beleid vragen om veranderingen in organisaties voor langdurige zorg. Wat betekenen deze veranderingen voor jouw strategische agenda?

Op maandag 27 mei 2013 vindt het landelijke In voor zorg-congres plaats met onder andere staatssecretaris Martin van Rijn. Tijdens dit congres staan de hervormingsagenda voor de langdurige zorg én de impact hiervan op uw organisatie centraal.

Zie voor het volledige programma en de inschrijvingsvoorwaarden: http://bit.ly/CongresLangdurigezorgDHN1.

Tijdens het congres op 27 mei te Nieuwegein zullen verschillende partijen zoals zorgaanbieders, zorgverzekeraars en gemeentelijke overheden met ambtenaren van het ministerie van Volkgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) direct in dialoog gaan over de veranderingen in de romp Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten (AWBZ), over de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en over de Zorgverzekeringswet.

Voor wie

Het In voor zorg-congres is bedoeld voor allen die betrokken zijn bij de besluitvorming over veranderingen in de  langdurige zorg en ondersteuning. Naast vertegenwoordigers van organisaties in de langdurige zorg nodigen wij ook gemeenten en zorgverzekeraars uit dit congres bij te wonen. Vanwege het belang van de onderwerpen voor organisaties van langdurige zorg adviseert In voor zorg! om u met meerdere betrokkenen vanuit uw organisatie in te schrijven.

Datum en locatie

  • Maandag 27 mei 2013, van 8.30 (inloop) tot 16.45 uur
  • Locatie: NBC, Nieuwegein (http://n-b-c.nl)

Aanmelding

Je kunt je direct aanmelden via deze link: http://bit.ly/CongresLangdurigezorgDHN2. Deelname aan het In voor zorg-congres is kosteloos.

In voor zorg logo

__________________________________________________________

MEDIASERVICES

Voor een mediacampagne voor jouw vacature, opleiding, evenement, product of dienst kun je natuurlijk altijd gerust Dutch Health Network Services inschakelen. Voor nadere informatie kan een mail gestuurd worden naar informatie@dutchhealthnetwork.nl of raadpleeg de website www.dutchhealthnetwork.nl

En volg het Dutch Health Network ook actief op onderstaande Social Media platformen ( klik op betreffende icoon):

linkedin  Facebook icon  Twitter icon  Google icon  Pinterest icon  YouTube  Slideshare icon

Over Dutch Health Network Services

Dutch Health Network Services kan als mediapartner worden ingeschakeld voor evenementen, vacatures, opleidingen, boeken, lezingen en product- of bedrijfspromoties.
Dit bericht werd geplaatst in Aanbiedingen, Evenementen, Promotie product of bedrijf en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s