Kom op 24 juni naar de werkconferentie van In voor zorg! “Naar een waardevolle toekomst”. Kosteloze toegang.

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Op maandag 24 juni 2013 wordt de werkconferentie “Naar een waardevolle toekomst”georganiseerd door In voor zorg!

De hervorming van de langdurige ondersteuning en zorg is gebaseerd op een nieuwe toekomstvisie. Het doel is om voor mensen met lichamelijke, verstandelijke of psychische beperkingen een waardevolle toekomst te bieden.

Om dit voor elkaar te krijgen, moeten kwaliteit, houdbaarheid en meer zorg voor elkaar hand in hand gaan.

Zie voor het volledige programma en de inschrijvingsvoorwaarden: http://bit.ly/IVZconferentie2013DHN1.

De kracht van de professional

Op dit moment maken 800.000 mensen gebruik van de Langdurige zorg. En 2,6 miljoen mantelzorgers zetten zich in voor hun kwetsbare naasten.

Er is veel aan het veranderen in de Langdurige zorg. Dit vraagt ook om veranderingen bij de professionals die als zorgverlener of ondersteuner betrokken zijn. Ook management in organisaties, zoals zorgorganisaties, gemeentelijke overheden, zorgverzekeraars en zorgkantoren voeren veranderingen in werkwijze door. Veel van deze veranderingen vragen om een andere rol en andere vaardigheden van professionals. Bij In voor zorg! zijn veel organisaties op een praktische manier actief bezig om in te spelen op een waardevolle toekomst voor professionals én cliënten.

Tijdens de werkconferentie van In voor zorg! op 24 juni 2013 kun je kennis nemen van een groot aantal praktische oplossingen voor verschillende vragen die voortkomen uit de hervormingsagenda Langdurige zorg.

Zie voor het volledige programma en de inschrijvingsvoorwaarden: http://bit.ly/IVZconferentie2013DHN1.

Voor wie

De conferentie is voor iedereen toegankelijk. Uitdrukkelijk wordt het (midden)management, teamleiders, ambtenaren, en stafmedewerkers uitgenodigd van organisaties uit de langdurige zorg, woningcorporaties, zorgverzekeraars, cliëntenorganisaties, gemeenten (zorg/welzijn) en overige belanghebbende partijen.

Datum en locatie

  • Maandag 24 juni 2013, van 8.45 (inloop) tot 16.15 uur;
  • Locatie: RAI, Amsterdam (http://RAI.nl).

Aanmelding

Je kunt je direct aanmelden via deze link: http://bit.ly/IVZconferentie2013DHN2. Deelname aan het In voor zorg-congres is kosteloos.

NB Er zal bij de inschrijving voorrang worden verleend aan direct betrokkenen bij de invoering van veranderingen ten gevolge van de hervormingsagenda Langdurige zorg.

In voor zorg logo

__________________________________________________________

MEDIASERVICES

Voor een mediacampagne voor jouw vacature, opleiding, evenement, product of dienst kun je natuurlijk altijd gerust Dutch Health Network Services inschakelen. Voor nadere informatie kan een mail gestuurd worden naar informatie@dutchhealthnetwork.nl of raadpleeg de website www.dutchhealthnetwork.nl

En volg het Dutch Health Network ook actief op onderstaande Social Media platformen ( klik op betreffende icoon):

linkedin  Facebook icon  Twitter icon  Google icon  Pinterest icon  YouTube  Slideshare icon

Advertenties

Over Dutch Health Network Services

Dutch Health Network Services kan als mediapartner worden ingeschakeld voor evenementen, vacatures, opleidingen, boeken, lezingen en product- of bedrijfspromoties.
Dit bericht werd geplaatst in Aanbiedingen, Evenementen, Promotie product of bedrijf en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s