Kom op 18 juni naar het BoardRoom ZORG congres “Van risico’s naar kansen” (€ 100 DHN korting)

Boardroom Zorg headerBRZcongres_696x101_Def

Van risico’s naar kansen

Toezicht en verantwoording in de zorg worden steeds meer gedomineerd door een risico- en veiligheidsbenadering. Tijdens het BoardRoom ZORG congres worden actuele risicodossiers behandeld aan de hand van diepgaande themagesprekken en worden risico’s omgezet naar kansen.

Bekijk eerst de video van Wouter Bos via http://bit.ly/BoardRoomZorgDHN3.

Uit recent onderzoek van KPMG blijkt dat de helft van de bedrijven, o.a. in de zorg, de risico’s voortvloeiend uit toenemende wet- en regelgeving als grootste bedreiging zien. Risicomanagement hoog op de bestuursagenda wordt daarom steeds belangrijker. Dit is ook het pleidooi van Wouter Bos die in deze korte video alvast een voorproefje geeft op het BoardRoom ZORG congres waarop hij de volgende actuele risicodossiers zal behandelen:

  • Veiligheidsrisico’s
  • Transitie AWBZ
  • Indicatoren voor zorgkwaliteit

Zie voor het volledige programma en de inschrijvingsvoorwaarden: http://bit.ly/BoardroomZorgDHN1.

Voor wie

Het BoardRoom ZORG congres is exclusief bedoeld voor het hoger zorgmanagement. De primaire doelgroep vormen de toezichthouders en bestuurders in de zorg, bij zorgverzekeraars, gemeenten en overheidsinstanties, met als secundaire doelgroep het topmanagement (de laag direct onder de Raad van Bestuur, directie of wethouders).

Datum en locatie

  • Dinsdag 18 juni 2013, van 9.30 tot 17.30 uur;
  • Locatie: Mariënhof, Amersfoort.

Aanmelding

Je kunt je direct aanmelden via deze link: http://bit.ly/BoardRoomZorgDHN2. Deelname aan het BoardRoom ZORG congres kost normaliter € 499. Voor DHN leden geldt de gereduceerde prijs van € 399. Er wordt dus een ledenkorting verstrekt van € 100 per inschrijving.

Boardroom Zorg logo

MEDIASERVICES

Voor een mediacampagne voor jouw vacature, opleiding, evenement, product of dienst kun je natuurlijk altijd gerust Dutch Health Network Services inschakelen. Voor nadere informatie kan een mail gestuurd worden naar informatie@dutchhealthnetwork.nl of raadpleeg de website www.dutchhealthnetwork.nl

En volg het Dutch Health Network ook actief op onderstaande Social Media platformen ( klik op betreffende icoon):

linkedin  Facebook icon  Twitter icon  Google icon  Pinterest icon  YouTube  Slideshare icon

Over Dutch Health Network Services

Dutch Health Network Services kan als mediapartner worden ingeschakeld voor evenementen, vacatures, opleidingen, boeken, lezingen en product- of bedrijfspromoties.
Dit bericht werd geplaatst in Aanbiedingen, Evenementen, Promotie product of bedrijf en getagged met , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s