Uitnodiging 21 juni voor High Tea bijeenkomst “De stelselwijziging gaat door, wat nu ? (focus: GGZ)”, kosteloze toegang

Inzetbaar

“De stelselwijziging gaat door, wat nu? (focus: GGZ)”

Lange tijd is door de GGZ-sector gestreden tegen de overheveling van financiën en verantwoordelijkheden naar gemeenteniveau. Het moment is gekomen dat we hier niet meer onder uit komen. Dus nu is het zaak de voordelen voor de cliënt te benutten en de nadelen te minimaliseren. Maar hoe gaan we dat doen?

Inzetbaar organiseert rond dit thema een high-tea-bijeenkomst op 21 juni voor haar relaties/geïnteresseerden.

Als specialistisch uitzendbureau komt Inzetbaar in veel verschillende GGZ-instellingen. Het valt ons op dat iedere instelling met dezelfde thema’s stoeit. De wijzigingen uit het regeerakkoord die eraan komen kosten veel energie en tijd en helaas gaat dat soms ten koste van de zorg aan cliënten.  Als Inzetbaar willen we graag op onze manier bijdragen aan een oplossing voor deze issues (verbinding en kennisdeling). Zie ook onze casestudie over de GGZ.

Om de discussie vanuit verschillende invalshoeken te kunnen voeren hebben wij Bas van ’t Wout, Tweede Kamerlid van de VVD (woordvoerder langdurige zorg/AWBZ en Wet maatschappelijke ondersteuning) bereid gevonden om met ons het gesprek aan te gaan en ons te prikkelen. Hij zal ons meenemen in de gevolgen voor de GGZ in de aanpassingen van de AWBZ en de uitvoering van de WMO.

Voor wie

De high tea bijeenkomst is exclusief bedoeld voor zorg bestuurders, directeuren, wethouders, managers en toezichthouders van zowel de Zorg als Gemeentelijke instellingen, de Zorgverzekeraars en Overheidsinstanties.

Datum en locatie

  • Vrijdag 21 juni 2013, van 13.30 tot 16.00 uur;
  • Locatie: Onder den Peerenboom, Benschop (provincie Utrecht).

Aanmelding

Je kunt je aanmelden door een mail voorzien van de naam van de organisatie en jouw functie te sturen naar linette.bossen@opensquare.nl. Deelname aan de high-tea bijeenkomst is kosteloos.

Inzetbaar

 

 

 

 

 

MEDIASERVICES

Voor een mediacampagne voor jouw vacature, opleiding, evenement, product of dienst kun je natuurlijk altijd gerust Dutch Health Network Services inschakelen. Voor nadere informatie kan een mail gestuurd worden naar informatie@dutchhealthnetwork.nl of raadpleeg de website www.dutchhealthnetwork.nl

En volg het Dutch Health Network ook actief op onderstaande Social Media platformen ( klik op betreffende icoon):

linkedin  Facebook icon  Twitter icon  Google icon  Pinterest icon  YouTube  Slideshare icon

Advertenties

Over Dutch Health Network Services

Dutch Health Network Services kan als mediapartner worden ingeschakeld voor evenementen, vacatures, opleidingen, boeken, lezingen en product- of bedrijfspromoties.
Dit bericht werd geplaatst in Aanbiedingen, Evenementen, Promotie product of bedrijf en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s