Boeken

Boeken

Door Dutch Health Network aanbevolen boeken, wetenschappelijke publicaties, e-books, whitepapers en lezingen

  1. Lezing door auteur Koos Groenewoud over Leiderschap (http://bit.ly/EchteleidersDHN2)
  2. Gratis e-Book “Hoe LinkedIn nu echt gebruiken”, van de auteurs Jan Vermeiren en Bert Verdonck (http://bit.ly/eBookLinkedIn)
  3. Managementboek “Stoppen met leidinggeven” van auteur Watze Hepkema (http://bit.ly/StoppenmetleidinggevenDHN1)

__________________________________________________________

Lezing door auteur Koos Groenewoud over Leiderschap.

Kom snel en doelmatig op de hoogte van nieuwste ontwikkelingen, Servant-Leadership (Dienend-Leiderschap), de impact van de nieuwe media op Leiderschap, The War For Talent en Talentmanagement?

Koos Groenewoud is schrijver van het populaire en vooral praktische Managementboek “Authentieke leiders, Echte Leiders”

Speciaal aanbod 2013 – unieke kans voor slechts 12 zorg- en/of welzijnsinstellingen

Bij 40 boeken bestellen gratis lezing door Koos Groenewoud met inleiding over (Nieuw) Leiderschap. Wellicht een leuke geste voor uw team of voor een personeelsbijeenkomst. Koos Groenewoud zal spreken over (de trends in) Leiderschap. Vermeld altijd als actiecode DHN-AAA2013.  Zie deze link voor het bestelformulier –> http://bit.ly/EchteleidersDHN2

__________________________________________________________

2) “Hoe LinkedIn nu echt gebruiken”, van Jan Vermeiren en Bert Verdonck

Download nu de Nederlandse versie van het gratis e-book “Hoe LinkedIn nu echt gebruiken” ter waarde van € 19,95. Maar liefst 250 pagina’s met heldere uitleg, tips, trucs, etc. Geschreven door de auteurs Jan Vermeiren en Bert Verdonck. Dit is de link waarmee het e-book kan worden verkregen: http://bit.ly/eBookLinkedIn

hoe-linkedin-nu-echt-gebruiken-digitaal-nlnieuweversie-120127142438-phpapp02-thumbnail-2

__________________________________________________________

3) Managementboek “Stoppen met leidinggeven” van auteur Watze Hepkema

Boek Stoppen met leidinggeven

Het managementboek “Stoppen met leidinggeven” is een echte aanrader voor alle leidinggevenden, coaches en adviseurs die op zoek zijn naar het doorbreken van de hiërarchische patronen in een organisatie. Investeer € 24,50 (inclusief btw). Met actiecode DHN worden er geen portokosten in rekening gebracht. Zie website op http://bit.ly/StoppenmetleidinggevenDHN1.

“Stoppen met leidinggeven” biedt een  verfrissende en bevrijdende kijk op de praktijk van het leidinggeven en is de moeite waard  voor zowel de beginnende als de ervaren leidinggevende. Deze 3e herziene druk is onder meer uitgebreid met een visie op de besturing van  organisaties en het leidinggeven aan teams.

Dit managementboek van ruim 160 pagina’s  (3e herziene druk), geschreven door Watze Hepkema, heeft zijn sporen inmiddels verdiend. Het heeft lovende kritieken gehad in de vakpers en is nu verplichte leesstof in managementopleidingen bij verschillende hogescholen in Nederland. Vele organisaties in de Zorg en Welzijn delen de visie van Watze en hebben deze inmiddels geïmplementeerd.

Recensie (bron: Management Scope)

“Wat zijn zorgvuldig opgebouwde betoog vooral interessant maakt, is dat Watze Hepkema met oog voor de Nederlandse verhoudingen zonder veel bombarie de weg wijst naar gelijkwaardige relaties tussen autonome medewerkers en faciliterende managers”.

Prijs € 24,50 met actiecode DHN direct te bestellen via de website op http://bit.ly/StoppenmetleidinggevenDHN1.

__________________________________________________________

Dutch Health Network Services kan desgewenst als mediapartner optreden voor evenementen en vacatures op het gebied van de Zorg en Welzijn in Nederland en België. Randvoorwaarde is dat de doelstelling van een vacature, evenement, opleiding, boek of product/dienst promotie gericht moet zijn op de zorg en/of welzijnsketen. Neem voor de voorwaarden tijdig via e-mail contact op met het management van Dutch Health Network Services – partners@dutchhealthnetwork.nl

NB: Volg Dutch Health Network natuurlijk  ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, YouTube en Slideshare. Zie onderstaande links. Velen zijn je al voorgegaan.

linkedin  Facebook icon  Twitter icon  Google icon  Pinterest icon  YouTube  Slideshare icon

3 reacties op Boeken

  1. Pingback: Nu ook actueel aanbod van vacatures, evenementen en boeken van DHN Services | Dutch Health Network Services

  2. Marga sutherland zegt:

    Gratis download van ‘Hoe linkedIn nu echt te gebruiken’. Leuke actie. Bedankt @dutchhealthnetwork en bedankt schrijvers Jan Vermeiren en Bert Verdonck.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s