Health Shop

Vita Webshop

Bezoek via http://vitaliteitwebshop.nl onze Health, Vitaliteit en Wellness Webshop van onze internationale partner Welness International Network (WIN) waarmee Dutch Health Network Services een samenwerking is aangegaan. Je kunt natuurlijk ook op bovenstaande afbeelding klikken.

Met kortingscode dhn5k krijg je direct als trouwe DHN ambassadeur maar liefst 5% korting op jouw bestelling. De aangepaste prijs wordt direct weergegeven.

Deelnemen aan het WIN business concept via Dutch Health Network

Indien je interesse hebt om ook distributeur te willen worden van dit succesvolle business concept, kun je ons via mail benaderen op partners@dutchhealthnetwork.nl. In goed overleg met ons en nadat je uitvoerig hierover informatie op informatiesessies hebt ingewonnen, kun je je natuurlijk ook aanmelden voor dit business concept, zie deze link: http://bit.ly/WinBusinessConceptDHN

__________________________________________________________

Dutch Health Network Services kan desgewenst als mediapartner optreden voor evenementen en vacatures op het gebied van de Zorg en Welzijn in Nederland en België. Randvoorwaarde is dat de doelstelling van een vacature, evenement, opleiding, boek of product/dienst promotie gericht moet zijn op de zorg en/of welzijnsketen. Neem voor de voorwaarden tijdig via e-mail contact op met het management van Dutch Health Network Services – partners@dutchhealthnetwork.nl

NB: Volg Dutch Health Network natuurlijk ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, YouTube en Slideshare. Zie onderstaande links. Velen zijn je al voorgegaan.

linkedin Facebook icon Twitter icon Google icon Pinterest icon YouTube Slideshare icon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s