Opleidingen

Training

Door Dutch Health Network aanbevolen opleidingen 

 1. Praktijktraining ‘ontschotten van organisaties’ – € 110 korting voor DHN leden – http://bit.ly/OntschottenDHN1
 2. Opleiding informatiebeveiliging in de zorg – actiecode 67765DHN – € 200 korting en gratis iPad 4 – http://bit.ly/IIRwebsiteDHN1
 3. Masterclass Zorgmarketing – actiecode DHNZorgmarketing – € 200 korting – http://bit.ly/DHNZorgmarketing2013A

____________________________________________________________

1) Praktijktraining ‘ontschotten van organisaties’ is voor de professional die
een toonaangevende rol wil spelen in veranderprocessen waarvan zowel de top als de werkvloer en de patiënten de toegevoegde waarde gaan voelen.

Logo SOL

In deze hectische en complexere maatschappij is strategische samenwerking een must om de juiste doelen te bereiken.

In de praktijktraining “ontschotten van organisaties” van de Society for Organisational Learning, die bestemd is voor alle managers, adviseurs en projectleiders, wordt gebruik gemaakt van de principes en methoden van Large Scale Interventions (LSI). Aanmelding op basis van jouw DHN lidmaatschap scheelt je nu maar liefst 110 Euro. Dit is de link voor meer informatie over de inhoud van het programma: http://bit.ly/OntschottenDHN1

Deze unieke praktijktraining wordt verzorgd door de ervaren zelfstandig
organisatieadviseurs dr. Tonnie van der Zouwen MCM en drs. Eva van der Fluit CMC van de SoL Academy, welke deel uitmaakt van de wereldwijde netwerkorganisisatie: Society for Organisational Learning.

Hierbij om je een idee te vormen enige reacties van deelnemers aan een eerdere
SOL-training:

“Je leert systemen herkennen en begrijpen. Ik heb bagage opgedaan om met mijn cliënten te zoeken naar common ground. Dat is iets anders dan consensus.”

“Ik ben heel enthousiast over de toepassing van deze benadering. Mensen voelen zich echt betrokken bij de verandering en kunnen er ook zelf verantwoordelijkheid voor nemen.”

“Ik heb ook gekeken naar de professionele houding van de trainers, daar kan ik als ervaren adviseur nog veel van leren”

De praktijktraining start met een vooravondsessie op 19 maart 2013, waarna er twee hele trainingsdagen volgen op 20 en 21 maart 2013. Als locatie is gekozen voor het “conferentieoord de Guldenberg” in Helvoirt.

Meer informatie over LSI en toepassingsmogelijkheden kun je terugvinden op http://bit.ly/LSI-DHN

En natuurlijk kun je Tonnie van der Zouwen of Eva van der Fluit altijd rechtstreeks benaderen voor nadere informatie.

Het programma en de contactinformatie kun je terugvinden in de PDF brochure via de link: http://bit.ly/OntschottenDHN1

Vergeet bij aanmelding niet aan te kruisen dat je gebruik wilt maken van de
kortingsregeling voor leden van het Dutch Health Network.

____________________________________________________________

2) Aanbevolen opleiding van het Institute for International Research (IIR) voor DHN leden met gratis iPad 4 en 200 Euro korting

Reduceer de risico’s rondom beschikbaarheid, integriteit en betrouwbaarheid van informatie voor maximale zorgkwaliteit !

IIR_kaal_125  Opleiding informatiebeveiliging in de zorg  ipad_125

De groei van digitale uitwisseling en verwerking van medische informatie brengt kansen maar ook nieuwe risico’s met zich mee. Informatiebeveiliging is daarbij een onmisbaar instrument. De opleiding Informatiebeveiliging in de zorg leert je hoe de kwaliteit van informatiebeveiliging binnen jouw zorginstelling kan worden verhoogt. De opleiding is bedoeld voor iedereen die zich binnen een zorginstelling met informatiebeveiliging bezighoudt.

Enkele highlights uit het programma:

 • De praktische toepassing van de nieuwe NEN7510:2011 norm;
 • De impact van ketenzorg, mobiel werken en medische apparatuur op informatie-uitwisseling;
 • Hoe zorgspecifieke informatie risicoanalyses worden ingericht en uitgevoerd;
 • De impact van de wet- en regelgeving op het gebied van informatiebeveiliging en privacy.

Het voordeel voor leden van Dutch Health Network wordt alleen verkregen door toevoeging op het elektronische aanmeldingsformulier van de actiecode: 67765DHN.

Download de opleidingsbrochure PDF of ga naar de website voor achterliggende informatie en het aanmeldingsformulier (http://bit.ly/IIRwebsiteDHN1).

Inclusief EPD demonstratie op jouw gratis iPad 4

De nieuwste ontwikkelingen van het Elektronisch Patiënten Dossier (EPD) worden gedemonstreerd op jouw eigen iPad 4. De iPad ontvang je bij iedere aanmelding. Daarnaast krijg je het boek ‘Informatiebeveiliging in de zorg’. 

Speciale korting voor leden van Dutch Health Network! voor de opleiding informatiebeveiliging in de zorg.

Als lid van het Dutch Health Network ontvang je 200 euro korting op de deelnameprijs! Meld je hiervoor met actiecode 67765DHN online aan via http://bit.ly/IRRwebsiteDHN1.

_________________________________________________________________

3) Aanbevolen Masterclass Zorgmarketing voor DHN leden met 200 Euro korting

In vijf dagen je eigen marketingplan voor je zorgorganisatie: doe mee met 200 Euro korting met de succesvolle Masterclass Zorgmarketing! Start 6 maart 2013!

Masterclass Zorgmarketing   Masterclass Zorgmarketing  Zorgnet 2

Deelnemers aan de vorige edities van de Masterclass Zorgmarketing zijn het roerend eens: dit is een compacte, interactieve, leerzame en praktische Masterclass.

Karel Jan Alsem, auteur van het succesvolle boek over zorgmarketing Zorg met liefde en lef, organiseert vanaf 6 maart de 6e editie. Op een centrale locatie: in Nunspeet.

Gastdocent is onder andere Hans van Putten, oprichter van de succesvolle zorgconcepten Thomashuizen en de Herbergier.

In vijf dagen inclusief twee overnachtingen werk je aan je eigen marketingplan.

De groep is heel klein (maximaal 10) wat leidt tot veel interactie, onderling en met de docenten die uit de marketing en uit de zorg komen. Je eindigt gegarandeerd met je eigen strategisch marketingplan.

Deelnemers komen doorgaans uit zowel de care als de cure en juist deze diversiteit stimuleert om meer ‘out of the box’ te denken.

Anneke de Waal (beleidsmedewerker Marketing, Adelante Zorggroep): “Ik ken geen andere opleiding in deze trant, het is goed om echt met je eigen case te werken en daar feedback op te krijgen“.

Kees Schetters (bestuurder Markenheem – ouderenzorg): “Ik heb geleerd hoe je een marketingplan opstelt. Stapsgewijs, volgens een duidelijke methodiek. De Masterclass werd op een zeer prettige manier geleid. De kleine groep maakt een goede interactie mogelijk“.

Inschrijving als Dutch Health Network  lid met de code DHNZorgmarketing levert je een korting op van 200 Euro. Voor inschrijving klik je op: http://bit.ly/DHNZorgmarketing2013A

Voor meer informatie klik je op: http://bit.ly/DHNZorgmarketing2013W

Je kunt natuurlijk ook bellen met Karel Jan Alsem Karel jan alsem  of een van zijn medewerkers: 050 5352244.

Enkele highlights uit het programma:

 • Strategische Zorgmarketing en Innovatie;
 • De zorgklant en klantgerichtheid;
 • Opstellen strategisch marketing- en merkplan;
 • Merkbeleid en strategische keuzes;
 • Communicatie in de zorg;
 • Implementatie van zorgmarketing.

Op de slotdag bespreken de deelnemers en de docenten op welke wijze het strategisch marketingplan succesvol kan worden geïmplementeerd. De kleinschaligheid van de groep garandeert voldoende persoonlijke aandacht.

Speciale korting voor leden van Dutch Health Network voor de Masterclass Zorgmarketing!

Als lid van het Dutch Health Network ontvang je 200 euro korting op de deelnameprijs! Meld je hiervoor met actiecode DHNZorgmarketing online of telefonisch aan via http://bit.ly/DHNZorgmarketing2013A of 050 5352244.

____________________________________________________________

MEDIASERVICES

Dutch Health Network Services kan desgewenst als mediapartner optreden voor evenementen en vacatures op het gebied van de Zorg en Welzijn in Nederland en België. Randvoorwaarde is dat de doelstelling van een vacature, evenement, opleiding, boek of product/dienst promotie gericht moet zijn op de zorg en/of welzijnsketen. Neem voor de voorwaarden tijdig via e-mail contact op met het management van Dutch Health Network Services – partners@dutchhealthnetwork.nl

NB: Volg Dutch Health Network natuurlijk  ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, YouTube en Slideshare. Zie onderstaande links. Velen zijn je al voorgegaan.

linkedin  Facebook icon  Twitter icon  Google icon  Pinterest icon  YouTube  Slideshare icon

Een reactie op Opleidingen

 1. Pingback: Nu ook actueel aanbod van vacatures, evenementen en boeken van DHN Services | Dutch Health Network Services

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s